PAARS.
- PRAKTIJK VOOR VOETREFLEXOLOGIE -

Aromatouch

Van het ontvangen van een massage word ik altijd heel erg blij! De Aromatouch Techniek, is een zachte aanraking met etherische oliën die heel veel met me heeft gedaan, toen ik die voor de eerste keer mocht ontvangen. Mijn eigen ervaring heeft me ertoe aangezet deze ook in mijn praktijk te gaan gebruiken. Niet alleen omdat het op het moment heel fijn is om te ontvangen, maar omdat het nog lange tijd doorwerkt na de sessie.

Wat is AromaTouch precies?

Het woord Aromatouch zegt het eigenlijk al, het is een zachte aanraking met geurende oliën. Het is ook een manier om op een fijne en ontspannen manier de kracht van essentiële oliën te ervaren. Tijdens deze 50 min durende massage wordt er gewerkt langs de meridiaan energiebanen van de rug en de voeten. Terwijl je van de zachte aanraking geniet wordt er oxytocine afgegeven door je lichaam (ook wel het knuffelhormoon genoemd). Je hartslag en bloedruk verlagen waardoor je in volledige ontspanning komt. De techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, oprichter van DoTerra en een vooraanstaand expert in oa therapeutische toepassingen van etherische oliën.

Voor mezelf is de Aromatouch massage de ultieme manier om te ontspannen, op te laden en stress te verminderen.

8 verschillende essentiële oliën

Voor de Aromatouch massage worden 8 verschillende etherische oliën gebruikt. Deze worden langs de wervelkolom en onder de voeten aangebracht. Langs de wervelkolom worden essentiële oliën direct opgenomen via de huid en in de bloedbaan, zodat de oliën hun werk door het hele lichaam kunnen doen. De oliën worden op een zachte manier ingemasseerd tezamen met een neutrale kokosolie.
De AromaTouch Techniek omvat 4 stappen

   

   • Stressvermindering

   • Versterken van immuunsysteem

   • Ontstekingen in het lichaam verminderen

   • Evenwicht herstellen

  Door meer balans in het lichaam te brengen, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Bij elke stap worden 2 oliën gebruikt, die op lichaam en geest werken en zo zorgen voor een weldadige ontspanning.

  Zijn essentiële oliën wel veilig?

  De etherische/essentiële oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd (Certified Pure Tested Grade). Dit betekent dat elke batch olie uitgebreid wordt getest. Je bent er hierdoor van verzekerd dat de olie die wordt gebruikt 100% puur is, zonder chemicaliën of synthetische stoffen, en veilig in gebruik.

  Voor wie is de Aromatouch massage?

  Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen en wordt geadviseerd bij onder andere pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid. Door de zachte manier van behandelen is het ook zeer geschikt voor mensen met chronische pijnen, reuma of bij stress klachten. De dosering van de essentiële oliën wordt aangepast op de persoon die de massage ontvangt. Op deze manier is de massage veilig en geschikt voor iedereen, zowel jong als oud. Dr. Hill, die de Aromatouch techniek heeft ontwikkeld, adviseert om 3 sessies te doen verspreid over 3 weken. Op die manier kun je de werking van de zachte massage en krachtige oliën ook in het dagelijks leven echt gaan ervaren.
  Na een massage behandeling is het altijd belangrijk om wat extra water te drinken zodat afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd.

  Behandelingen