PAARS.
- PRAKTIJK VOOR VOETREFLEXOLOGIE -

Over mij

Gezondheid, daar heb ik altijd al een voorliefde voor gehad. De vraag die ik mezelf vaak stel is ‘hoe blijven we energiek en gezond in deze drukke maatschappij?’ Gezonde voeding, beweging, bewustzijn, goede ademhaling en ontspanning dragen hier allemaal aan bij. Tijdens mijn opleiding tot gezondheidsconsulent kwam ik in aanraking met voetreflexologie. Nadat ik ervan overtuigd was dat veel mensen baat hebben bij voetreflexologie, ben ik me hierin gaan specialiseren. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van reflexologie!

PRAKTIJK PAARS.

PAARS…….omdat ik de betekenis van deze kleur zo mooi en inspirerend vind, ……..daarom PAARS! Ik overwoog al langer mijn praktijk Paars te noemen, maar na het lezen van de onderstaande tekst wist ik het zeker.

PAARS, de meest geestverruimende kleur, de dope onder de kleuren. Ik ben paars of noem me lila, purple, rood of blauwviolet een lichte of donkere variant het is mij om het even. Ik laat me toch niet vangen en geef mijn geest de ruimte om te inspireren, fantaseren en volledig mezelf te zijn. Ik heb zo mijn eigen wijze en originele manier van doen. Ik ben geestverruimend, heb een waanzinnig voorstellingsvermogen ben als het ware de dope onder de kleuren. Ik neem je mee op verre innerlijke reizen, een ticket of paspoort is niet nodig.

 PAARS, KLEUR VAN VERDER ZIEN DAN JE KUNT KIJKEN.

“Ik ben een visionair. Ik kan veel verder zien dan de meeste van ons kunnen kijken. Ik heb mijn idealen en ben een gevoelig en vredelievend type. Ik weet iets heel moois van de wereld te maken en ik vind het dan ook heel fijn er toe te doen. Ik ben een mens met een missie en wil me graag in dienst stellen van de mensheid. Ik vind mensen prachtig en draag ze een warm hart toe, liefst open en zonder oordeel. Zelfs als ik dat eigenlijk niet zou moeten doen, blijf ik vertrouwen. En mijn vertrouwen heb je sowieso! Al die wijsheid, mooie gedachten en originaliteit brengen me wel eens van de wijs. Het is niet de meest makkelijke weg en super lastig als mensen soms kijken alsof je van een andere planeet komt. Maar hey, that’s me en ik ben toch niet gek zeker? Wel anders, begaafd en origineel dat dan weer wel. Of noem het gewoon een vooruitziende blik maar niet gek. Soms ben ik een beetje veel paars, hoor. Dan zit ik overal bovenop in het bijzonder met mijn mening en mijn perfectionisme en dan blaas ik zoals een echte blaaskaak dat betaamd huizenhoog van de toren”

Geschreven door Anne-Lies, 13/3/2019, uit www.inspirerendleven.nl

Behandelingen